De Borglocks BL1716 MG pro ECP met sleutel horizontaal is een codeslot voor lockers en kastjes.

Dit codeslot is ideaal voor het afsluiten van lockers, brievenbussen en kastjes. Het codeslot is uitgevoerd met een ECP systeem, dit zorgt voor een eenvoudige aanpassing van de code. Op de bovenzijde zit een knopje wat gebruikt wordt om de code te veranderen. Los verkrijgbaar is een optionele afdekkap om deze knop af te schermen zodat niet iemand zonder toestemming de code kan wijzigen (Onderdeel S101). Tevens kun je dit slot openen met de bijgeleverde sleutels (2). Hiermee overruled de sleutel het codeslot. De BL1716 MG pro wordt compleet geleverd met een compacte codekamer, sluitlip en montage benodigdheden voor een deurdikte van 2 tot 25mm. Deze codesloten kunnen ook gelijksluitend (met dezelfde sleutel) geleverd worden. De MG pro uitvoering is geschikt voor buiten en vochtige ruimtes zoals sauna of schuren. De MG pro hebben minimaal een 1000 uren test doorstaan met zout water. Deze versie kun je horizontaal plaatsen. Links of rechts wijzend is allebei mogelijk.

De BL1000 serie bestaat uit een serie compacte codesloten (110X40mm) speciaal gemaakt voor lockers, kastjes en brievenbussen. De BL1000 serie codesloten hebben allemaal onze nieuwe ECP Easicode Pro coderings kamer waarmee je de code snel en zeker op de deur kan veranderen.

De codesloten van Borglocks zijn van goede kwaliteit daarom geven wij op elk codeslot minimaal 1 jaar garantie.

Alle Borglocks codesloten zijn van een uitzonderlijke kwaliteit. De Britse fabriek ziet er streng op toe dat alle producten voldoen aan hun hoge standaard eisen. Heeft u problemen met een van onze sloten, twijfel dan niet en neem contact met ons op.


Productkenmerken
Dubbelzijdig code
Aantal code mogelijkheden
Kleur(en)
Materiaal
Maatvoeringen
Maximale deurdikte
Minimale deurdikte
Afmetingen

BL1716 MG pro ECP codeslot voor lockers en kastjes (buiten toepassing) met sleutel horizontaal

  • Merk: Borglocks
  • Model: BL1706 MG pro sleutel
  • € 108,90

  • Excl. BTW: € 90,00
  • Advies op maat
  • 30 dagen retourrecht
  • Laagste prijs garantie


Gerelateerde producten

Contact

Borglocks.nl website laten maken door Madebydaniek © 2019