Retourneren

Retourneren

Ben je niet tevreden met jouw aankoop? Bij Borglocks.nl kan je jouw product binnen 14 dagen retourneren. Het product dient in absolute nieuwstaat en in de oorspronkelijke verpakking geretourneerd te worden. De kosten voor het retour zenden zijn voor je eigen rekening. Hieronder de meest gestelde vragen en antwoorden over het retourneren van je product.

 • Welke artikelen mag ik retourneren?

  Je mag vrijwel al onze producten retourneren. Ook losse cilinders en standaard cilindersets. De overige cilinders die speciaal op bestelling of gelijksluitend zijn gemaakt kunnen niet worden teruggestuurd. Uitzonderingen hierop zijn de M&C cilinders.

 • Wat zijn de retourvoorwaarden?

  Om het volledige aankoopbedrag terug te krijgen is het belangrijk dat je het product in de originele staat en onbeschadigd terug te sturen, inclusief het ingevulde retourformulier.


 • Binnen welke termijn mag ik mijn producten retourneren?

  Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van de producten.


 • Hoe meld ik mijn retour online aan?

  Je meldt het product retour aan door het retourformulier volledig en duidelijk in te vullen. Hierin geef je aan dat je het product wilt retourneren en de reden daarvan.


 • Hoe retourneer ik mijn artikelen?

  1. Vul het retourformulier volledig en duidelijk in op de site. Zodra je deze hebt ingevuld en afgerond, nemen wij contact met je op en sturen we je een retourlabel per e-mail.

  2. Gebruik de originele verpakking om het product retour te sturen. Op die manier is de kans op beschadigingen zo klein mogelijk en kunnen we er misschien nog iemand anders mee blij maken.

  3. Vergeet bij je retourzending niet je adresgegevens en het factuurnummer te vermelden.


 • Krijg ik na retour het volledige aankoop bedrag terug?

  Om het aankoopbedrag terug te krijgen is het belangrijk dat je het product in de originele staat, in de originele verpakking en onbeschadigd terugstuurt. Zo kunnen we iemand anders nog blij maken met een nieuw product. Beschadigde producten of producten die niet in de originele verpakking zitten kunnen we niet retour nemen.

  Als we het product in goede staat ontvangen, krijg je het volledige aanschafbedrag inclusief de verzendkosten teruggestort. De kosten voor het retourneren zijn voor je eigen rekening.


 • Wat is het retouradres?

  Het retouradres van Borglocks.nl is:

  Borglocks.nl

  Tjalk 16

  2481 CS Woubrugge


 • Wat als ik het retour etiket niet kan printen?

  Schrijf dan het retouradres met een pen of een stift goed leesbaar op de retourverpakking.


 • Hoe weet ik of jullie mijn retourzending hebben ontvangen?

  Dat laten we je weten. We mailen je zodra je retourzending verwerkt is.


 • Hoe snel is een retour verwerkt?

  We proberen je retour zo snel mogelijk te verwerken. Meestal is dat binnen 14 werkdagen nadat je het teruggestuurd hebt.


 • Wanneer betalen jullie terug?

  We betalen je terug nadat we de retour gestuurde producten (samen met het retourformulier) hebben ontvangen, hebben verwerkt en mits het product in goede staat is. Staat het bedrag na 14 werkdagen nog niet op je rekening? Neem dan contact op met onze klantenservice.