Filex sleutelkuis inbraakwerend volgens BRL LPS1175

Filex sleutelkuis inbraakwerend volgens BRL LPS1175

Lees meer

Beschrijving

Op zoek naar een gecertificeerde inbraakwerende sleutelkluis die zowel thuiszorg, Airbnb-hosts als sportclubs volledige gemoedsrust biedt? Ontdek de Filex inbraakwerende sleutelkluis, een robuuste en betrouwbare beveiligingsoplossing die voldoet aan de hoogste normen.

Krachtige inbraakbescherming
De Filex sleutelkluis is zwaar inbraakwerend en voldoet aan de strenge LPS 1175-veiligheidsnormen. De metalen behuizing is ontworpen om vandalisme en inbraak te weerstaan, zodat jouw kostbare sleutels veilig blijven.

Geavanceerd cijfercombinatieslot
Met het mechanische cijfercombinatieslot met 12 knoppen kun je een vrij instelbare 3- tot 8-cijferige code kiezen, wat meer dan 4.000 unieke combinaties mogelijk maakt. De installatie is eenvoudig en intuïtief, zodat je snel aan de slag kunt.

Weerbestendige bescherming
De Filex sleutelkluis is voorzien van een weerbestendige beschermingskap, zodat uw sleutels veilig blijven, ongeacht de weersomstandigheden.

Compact en veelzijdig
Met buitenmaten van 150 x 95 x 55 mm en binnenmaten van 70 x 50 x 20 mm biedt de Filex sleutelkluis voldoende ruimte voor uw sleutels. De deuropening van 95° vergemakkelijkt de toegang, en het lichte gewicht van slechts 2 kg maakt het ideaal voor muurmontage.

Eenvoudige installatie
De Filex sleutelkluis kan gemakkelijk worden gemonteerd op een muur van steen of beton. Het pakket bevat alle benodigde bevestigingsmaterialen, waaronder 4 betonschroeven van 50 mm lang (Ø 5 mm), die zonder plug kunnen worden geplaatst.

Kies voor de Filex inbraakwerende sleutelkluis en bescherm uw eigendommen met een solide, gecertificeerde beveiligingsoplossing. Vertrouw op Filex voor jouw beveiligingsbehoeften.

INBRAAKTEST

HOE MONTEER JE DEZE SLEUTELKLUIS?

HOE PAS JE DE CODE AAN?


  • Model: Filex CR
  • € 119,79

  • Excl. BTW: € 99,00

Advies nodig?

Bel 085-0600993 of stuur
een bericht

Wij helpen u graag met al uw vragen!