BL2107 MG ECP bijzet codeslot ECP marine

BL2107 MG ECP bijzet codeslot ECP marine

Lees meer

Beschrijving

Beschrijving: De BL2107 MG ECP behoort tot onze marine grade codesloten, geschikt voor buitengebruik. Dit codeslot is bedekt met een speciale coating en heeft een zoutsproeitest van meer dan 1000 uur ondergaan. Het beschikt over een codeerkamer op de deur, waardoor snel en gemakkelijk opnieuw coderen mogelijk is zonder het slot van de deur af te halen.

De BL2107 ECP is uitgerust met een nachtschoot als insteekslot, waarmee het slot vergrendeld kan worden en geschikt is voor plaatsing op een poort met een grotere opening tussen de poort en het kozijn. Deze nachtschoot heeft een uitslag van 25 mm.

Product details: De BL2107 ECP MG Pro-serie maakt deel uit van de Marine Grade-serie mechanische sloten. Het apparaat heeft een specialistisch e-plating proces ondergaan dat is getest op zoutsproeitesten van meer dan 1.000 uur en alle kritieke interne onderdelen zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit roestvrij staal. Het slot is ontworpen voor continu gebruik in de meest ruwe omstandigheden. Dit biedt een oplossing waar naleving van de ISPS-code essentieel is en het niet handig of haalbaar is om een elektronische of sleutel gestuurde toegangscontroleoplossing te gebruiken.

Net als al onze ECP-sloten wordt dit slot geleverd met een codeerapparaat op de deur, waardoor het niet nodig is om het slot van de deur te halen om de code te wijzigen. Dit is niet alleen veiliger, maar verkort ook de tijd voor het wijzigen van de code van tien minuten naar ongeveer dertig seconden.

Met een cyclus getest tot 100.000 cycli om de duurzaamheid aan te tonen, vertegenwoordigt de BL2107 MG Pro ECP de middelste categorie van kleine, mechanische codesloten. Dit toetsenbord heeft meer dan 4.000 mogelijke combinaties.

De BL2107 MG Pro is voorzien van een insteeknachtschoot. Dankzij deze nachtschoot kan dit slot worden geplaatst op secties met een grotere opening tussen de poort en het kozijn, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat de schoot de overspanning niet haalt

Dit slot is geschikt voor buitengebruik op alle buitendeuren en tevens ook op composietdeuren en -poorten.

  • € 169,94

  • Excl. BTW: € 140,45

Advies nodig?

Bel 085-0600993 of stuur
een bericht

Wij helpen u graag met al uw vragen!

Gerelateerde producten