Hekwerk codesloten

In de categorie hekwerk codesloten vind u de codesloten speciaal geschikt om op hekwerken te gebruiken. De hekwerk sloten zijn speciaal geschikt voor toegangspoorten en of toegangshekken. Heeft u een variant die toch op een deur moet dan kunt u beter kijken bij de binnendeur codesloten. Wilt u meer informatie over deze codesloten lees dan veder.


Weergeven 1 t/m 9 van in totaal 9

Hekwerk Codesloten Online Kopen!

Borglocks biedt hekwerk codesloten die ervoor zorgen dat jouw hek niet meer zomaar open staat voor iedereen.Hekwerk codesloten De hekwerk codesloten zijn anders dan buitendeur codesloten, omdat deze langere schoten hebben die speciaal voor hekwerk ontworpen zijn. Ook sluiten deze Borglocks 3000 series beter aan op hekwerken, want in plaats van een kruk heeft dit slot een draaiknop. Daarnaast is het gemaakt van mat zwarte kunststof wat op hekwerk er net even beter uit ziet. De hekwerk codesloten hebben ook aan beide zijde een codetableau in tegenstelling tot de hoofd codesloten voor buiten. Bovendien hebben we rekening gehouden met het feit dat er voldoende code combinaties mogelijk moeten zijn voor de veiligheid. Om deze reden hebben wij tijdens het ontwerpen van dit product niet alleen de tien getallen toegevoegd, maar daar bovenop ook vier letters. Nu zal het onbegonnen werk zijn om uw code te kraken. Bent u de code vergeten of wilt u de code even om een bepaalde reden niet intikken, dan kunt u ook gemakkelijk de sleutel uit uw zak pakken en deze gebruiken om het slot te ontgrendelen.


Hekwerk Codesloten met Verlengbare Schoten

Om uw hek te vergrendelen is een schot nodig. Dit is het metalen uitsteeksel ofwel de tong van het slot. En om de 3000 series hekwerk codesloten zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen hebben wij er voor gekozen om de schoot van het slot verstelbaar te maken. Dit is mogelijk door de hulpstukken die wij bij het product meeleveren. Nu is het schot dus verstelbaar van een minimum van 65 mm tot 80 mm. Dit lijkt een minimaal verschil, maar in het grote merendeel van de gevallen is dit juist het stukje dat men nodig heeft, dus twijfel niet en bestel de hekwerk codesloten nu bij Borglocks. 

Bestel een hekwerk codeslot bij Borglocks zodat uw tuin weer goed beveiligt zal zijn. Bent u onvoldoende geïnformeerd dan kunt u altijd onze klantenservice bellen. Bent u er al over uit rond dan de bestelling af, dan zorgen wij ervoor dat het veilig en snel wordt afgeleverd.

Contact

Borglocks.nl website laten maken door Madebydaniek © 2019