Buitendeur codesloten

De codesloten die speciaal gebruikt worden voor de buitendeur heten ook wel de marine versie van Borglocks. Het voordeel wat deze codesloten heeft is dat ze water bestendig zijn, daarnaast zijn ze van betere kwaliteit in vergelijking met de normale binnendeur codesloten. Naast de RVS behuizing beschikken de marine codesloten ook nog over een extra coating die er voor zorgt dat het codeslot er uit blijft zien hoe u hem koopt. Zoekt u meer informatie? klik dan hier.

Weergeven 1 t/m 14 van in totaal 14

Buitendeur Codesloten Online Kopen!

Borglocks heeft buitendeur codesloten in alle soorten en maten. Dit komt door het feit dat wij op het gebied vanAfbeeldingsresultaat voor buitendeur codesloten buitendeur codesloten extreem veel keuze hebben. De producten die wij aanbieden zijn stuk voor stuk pure kwaliteit, maar het verschil zit hem ergens anders in. De een is namelijk wat smaller dan de ander, daarom zijn de 6000 series optimaal voor deuren met maar een smal kozijntje waar het slot gemonteerd moet worden. Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog vele verschillen op het gebied van de uitstraling die de sloten met zich mee brengen. Denk aan de classic uitstraling van een hoogglans zwart kleurtje. Ook zijn de buitendeur codesloten verkrijgbaar in satijn verchroomd wat overal wel goed bij staat. Zo zijn er nog veel meer opties zoals: gepolijst wat net even wat minder ruw eruit ziet. Verder hebben de buitendeur codesloten niet alleen een mooie uitstraling, maar ook nog eens zeer gebruiksvriendelijke eigenschappen. De codes zijn namelijk makkelijk in te stellen en het wachtwoord wijzigen zo nu en dan is ook geen enkel probleem voor de door ons gecreëerde artikelen.

Buitendeur Codesloten Gaan Lang Mee 

Krijgen uw buitendeur codesloten zo’n doffe look na een tijdje. Dit is erg vervelend en wij van Borglocks zouden het erg vervelend vinden om klanten te zien die na een bepaalde tijd niet meer helemaal tevreden zijn over hun aanschaf. Om deze reden hebben wij er voor gezorgd dat onze producten verkrijgbaar zijn in RVS en de marine codesloten komen zelfs met een extra beschermende coating, zodat u na de aanschaf nog steeds vreugdevol zult zijn met uw aankoop. 

Borglocks levert een service en een buitendeur codeslot waar u blij van wordt. Onze producten zijn namelijk makkelijk in gebruik en komt u ergens niet over uit dan is daar onze klantenservice om u te helpen. Heeft u alles kunnen vinden dan is het tijd om de bestelling af te ronden en dan zorgen wij ervoor dat het veilig en snel wordt afgeleverd.


Contact

Borglocks.nl website laten maken door Madebydaniek © 2019