Binnendeur codesloten

In de categorie binnendeur codesloten zult u de codesloten aantreffen die geschikt zijn voor binnen gebruik. De sloten worden daarna opnieuw verdeeld in bijzetcodesloten en codesloten die je losstaand op een deur kan gebruiken. De binnendeur sloten zijn geschikt voor huizen, winkels, scholen enzovoort. Zoekt u naar een codeslot en wilt u deze buiten gebruiken kijk dan naar de buitendeur codesloten (marine codesloten).  Meer informatie klik dan hier.

Weergeven 1 t/m 20 van in totaal 22

Binnendeur Codesloten Online Kopen!

Borglocks heeft veel te bieden wat binnendeuren codesloten betreft. De codesloten van Borglocks bezitten veel verschillende functies. Dit zorgt ervoor dat de codesloten er bovenuit springt ten opzichten van andere codesloten. Naast de kwaliteit is het is het ook belangrijk om te weten waarom een codeslot van belang kan zijn. Er zijn genoeg redenen waarom dit product van pas kan komen, er zijn natuurlijk altijd wel privé ruimtes zoals de sanitairkamers of uw slaapkamer. Monteer het slot op deze deur, maak gemakkelijk een code aan en deel deze met alle bevoegden zodat deze ook toegang tot de betreffende kamer zullen hebben. Nu kunt u genieten van de zekerheid dat uw kamer niet betreed zal worden. Ook voor bedrijven zijn deze binnendeuren codesloten een must have als bijzet slot of hoofdslot. Ze kunnen namelijk magazijnen of andere ruimtes met waardevolle goederen sterk afsluiten tegen onbevoegden, zodat goederen als apparatuur of vertrouwelijk documenten veilig bewaard kunnen worden. 

Binnendeur Codesloten met Codekruk

De binnendeuren codesloten met codekruk hebben aan één kant een codekruk en aan de andere kant een deurkruk zonder code. Dit zorgt ervoor dat de betreffende ruimte altijd verlaten kan worden zonder een code te hoeven gebruiken. Wanneer u de deur sluit vergrendelt de deur weer automatisch. De sloten werken op een batterijvoeding, maar u zult hier geen tijd en moeite aan hoeven te besteden. Deze batterij-set gaat namelijk 100.000 bedieningen mee waardoor u deze niet regelmatig hoeft te vervangen.

Borglocks levert goede kwaliteit binnendeuren codesloten voor een voordelige prijs. Twijfelt u nog of dit product wat voor u is bel dan gerust naar onze klantenservice waar onze medewerkers u te woord zullen staan. In het geval van een complete bestelwagen kunt u de bestelling erg makkelijk afronden en dan zorgen wij dat het veilig en snel wordt afgeleverd.

Contact

Borglocks.nl website laten maken door Madebydaniek © 2019