BL5771ECP MG Code hoofdslot met sleutelbediening voor buiten gebruik code aan beide zijden.


Dit codeslot heeft aan beide zijde een bedieningspaneel voor optimale controle wie het pand binnenkomt maar ook wie het verlaat. Ook is dit slot te ontgrendelen met een sleutel. Bij het slot worden 3 sleutels meegeleverd. Elk codesloten is verschillend. De borglocks kwaliteit verschilt echter niet. Deze is namelijk erg stabiel en scoort altijd het hoogst haalbare op dit gebied. Zo kan ook deze variant meerdere decennia meegaan en dit is ook getest met de 100.000 cycli die gedaan zijn op deze hoofdslot. Deze uitermate goede prestaties leveren sloten zoals deze niet zomaar. Hiervoor zijn namelijk kwaliteits componenten voor nodig en daarom zijn zelfs de interne componenten van dit slot stuk voor stuk roestvast. Regen of zonneschijn, Het maakt dus allemaal niet uit voor dit slot, want roest zal geen probleem zijn.  De jaar garantie is dus standaard, want zelfs factoren zoals zeewater is hij bestendig voor door in dit geval de zwarte coating. Hij is erg makkelijk in gebruik en wanneer u tussen bepaalde momenten van tijd iedereen toegang wilt verlenen dan is daar ook nog de 'free acces' optie die u kunt selecteren. Kortom een erg geavanceerd stukje beveiligingswerk wat uw leven een stuk makkelijk maakt. Mocht er iets met het codeslot BL5771 MG aan de hand zijn dan kunt u bij nood altijd met de sleutel naar binnen. De BL5771ECP MG combineert het gebruiksgemak van de Easicode pro reeks met de duurzaamheid van de Marine modellen.

Het codeslot is onderworpen aan een specialistisch e-platingproces dat meer dan 1000 uur lang met een  zoutspray is getest op alle kritische onderdelen, dit zogt voor de hoogste mate van roestvrij. Elke BL5700 ECP MG heeft een optionele vrije toegangs modus.

De ECP codesloten zijn een uniek gepatenteerd product van ons zelf, dit betreft een code wijzigingsmethode op de deur.

Dit voorkomt zeker 15 minuten gedoe met openschroeven en plaatjes vervangen waarbij schade aan het codeslot geen uitzondering is.

De BL5771 ECP MG is geschikt voor houten, kunststof, aluminium en stalen deuren.


BL5771 ECP MG code hoofdslot met sleutel bediening en dag en nachtschoot met code aan beide zijde

  • € 480,37

  • Excl. BTW: € 397,00
  • Advies op maat
  • 30 dagen retourrecht
  • Laagste prijs garantie

Contact

Borglocks.nl website laten maken door Madebydaniek © 2019